Mbahet mbledhja e Komisionit për Legjislacion

Mbahet mbledhja e Komisionit për Legjislacion

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot mban mbmedhje.

Rendi i ditës

1.     Propozimi dhe miratimi i rendit të ditës

2.     Shqyrtimi i Raportit Vjetor i punës së Akademisë së Drejtësisë për vitin 2019

3.     Shqyrtimi i Raportit Vjetor i Punës së Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2019

4.     Shqyrtimi i Raportit Vjetor i punës së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2019

5.     Të ndryshme.
Vendi: Salla e seancave plenare Koha: 09:00 


MË SHUME NGA Aktuale