IHMK-ja paralajmëroi vërshime, Hoti: FSK-ja e gatshme për intervenim

IHMK-ja paralajmëroi vërshime, Hoti: FSK-ja e gatshme për intervenim

Për shkak të reshjeve të shiut, Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës (IHMK), ka paralajmëruar vërshime në vendin tonë.

Pas këtij paralajmërimi, kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se ka njoftuar të gjithë kryetarët e komunave se Agjencia për Menaxhimin e Emergjencave së bashku me FSK-në do të jenë në gatishmëri për të intervenuar sipas nevojave që paraqiten nga komunat.

Njoftimi i plotë i Hotit:

Sipas Institutit Hidrometeorologjik, mund të priten vërshime nga të reshurat e shumta.

Agjencia për Menaxhimin e Emergjencave së bashku me FSK-në do të jenë në gatishmëri për të intervenuar sipas nevojave që paraqiten nga komunat.

Sapo i njoftuam Kryetarët e Komunave se dy ministrat, Veliu dhe Quni, janë angazhuar tanimë.


MË SHUME NGA Aktuale