Ambasadori i ri gjerman: Dialogu me Serbinë është prioritet

Ambasadori i ri gjerman: Dialogu me Serbinë është prioritet

Rohde ka shprehur mbështetejn e pakusht të Gjermanisë për Kosovës.

Ambasadori i ri i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka bërë një adresim, përmes së cilit ka shprehur falënderim për mikpritjen që i është bërë atij bashkë me bashkëshorten në Prishtinë.

Rohde ka shprehur mbështetejn e pakusht të Gjermanisë për Kosovës.

“Gjermania është përkrah jush. Dialogu dhe normalizimi i raporteve me Serbinë është prioritet”, është shprehur ai ndër të tjera, transmeton Klan Kosova.

Ai ka theksuar se situata me pandeminë është brengosëse, ku dhe ka shtuar se me të arritur këtu ka sjell një donacion si ndihmë për mjekët kosovarë.