‘Teatrot të hapen tani!’, artistët me protestë ndaj Qeverisë

‘Teatrot të hapen tani!’, artistët me protestë ndaj Qeverisë

Pandemia Covid-19 ka mbyllur edhe teatrot.

Aktorët kosovar, kanë marrë një iniciativë së bashku për kërkesë ndaj Qeverisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë që të hap teatrot.

Përmes një proteste simbolike kërkojnë hapjen e tyre, me  moton: ‘Teatrot të hapen tani!’.

Ndryshe, aktorët ende nuk kanë marrë asnjë përgjigjje nga Qeveria.