120 pacientë me COVID-19 po trajtohen në QKUK dhe spitale

120 pacientë me COVID-19 po trajtohen në QKUK dhe spitale

Në klinikat e QKUK-së e në spitalet regjionale ka filluar që të ketë numër më të lartë të personave që po kërkojnë trajtim spitalor.

Gjatë së shtunës aty janë trajtuar gjithsej 120 persona të konfirmuar me COVID-19. Nga ta 2 janë në respiratorë e 115 me oksigjenoterapi.

SHSKUK njofton tutje se gjithsej 197 pacientë po trajtohen.