Zemaj: Asnjë pacient gjatë pandemisë s`është trajtuar në korridore

Zemaj: Asnjë pacient gjatë pandemisë s`është trajtuar në korridore

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj deklaroi sot se asnjë pacient gjatë pandemisë me koronavirus nuk është trajtuar në korridoret e spitaleve në Kosovë.

“Unë e kam trashëguar këtë sistem shëndetësor dhe këto klinika. Asnjë pacient gjatë pandemisë me koronavirus nuk është trajtuar në korridore”, ka thënë ai në Kanal 10.

Zemaj ka folur edhe rreth spitalit COVID, për të cilin ka thënë se procedurat janë drejt përfundimit.


MË SHUME NGA Aktuale