Haskuka: Projekte të përbashkëta për zhvillimin e bujqësisë

Haskuka: Projekte të përbashkëta për zhvillimin e bujqësisë

Në Prizren sot janë takuar kryetarët e tri komunave të këtij rajoni.

Në një postim në Facebook, kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka ka bërë shkruar se Prizreni, Rahoveci dhe Suhareka janë komuna që veçohen me bujqit e vyeshëm dhe produkte kualitative bujqësore.

“Së bashku me kryetarët Smajl Latifi, Bali Muharremaj dhe drejtorin Agron Limani, jemi në përgatitje të një projekti të përbashkët për zhvillimin e bujqësisë, me bashkëpunëtorë nga Gjermania”, ka shkruar Haskuka.


MË SHUME NGA Aktuale