Profesoresha e UP-së merr çmimin kombëtar për vepër jetësore “Azem Shkreli”

Profesoresha e UP-së merr çmimin kombëtar për vepër jetësore “Azem Shkreli”

Profesoresha e Gjuhës së Frënge, Universitetit të Prishtinës, Teutë Blakqori ka marr çmimin për vepër jetësore “Azem Shkreli”.

Çmimin ia dhuroj Ministrja e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, transmeton Indeksonline.

Ceremonia e dhënies së çmimit u mbajt në Kabinetin e Minstres Dumoshi.

“Faleminderit për këtë çmim Zonja Vlora Dumoshi. Dhe një falënderim i madh për jurinë profesionale, për profesor Abdullah Zenelin, Shtëpinë Botuese “Buzkiu dhe gjithë atyre që e bënë të mundur këtë”, u shprehë në ceremoni Blakqori./Indeksonline/