Qeveria ndan nga 150 euro për punëtorët shëndetësorë

Qeveria ndan nga 150 euro për punëtorët shëndetësorë

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që t’i ndajë nga 150 euro shtesë në paga për sektorin e shëndetësisë dhe zyrtarët policorë për angazhimin në përballjen me pandeminë.

Ministri i Financave, Hekuran Murati në mbledhjen e sotme tha se përmes këtij vendimi do të rreth 5 milionë euro për sektorin shëndetësisë dhe zyrtarë policorë të angazhuar në përballjen me pandeminë Covid 19.