Qeveria ndan 5 milionë euro për mjekët dhe policët

Qeveria ndan 5 milionë euro për mjekët dhe policët

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës është marrë vendim që të ndahen pesë milionë euro për policët dhe mjekët që janë angazhuar në luftën kundër koronavirusit.

Gjithashtu për bizneset dhe gastronominë janë ndarë gjashtë milionë euro.

Në total janë ndarë 11 milionë euro, pse milionë për zyrtarët policorë dhe mjekët të cilët kanë  qenë të angazhuar për të zbatuar masat kundër COVID-19, ndërsa 6 milionë për bizneset e gastronominë.