Momenti kur Kastrati i PDK-së e përplas Zybën e VV-së (Video)

Momenti kur Kastrati i PDK-së e përplas Zybën e VV-së (Video)

Në tollovinë që u krijua te hyrja e Kuvendit, sot gjatë seancës, shkoi edhe deputeti i VV-së, Salih Zyba, i cili për pak sa nuk u rrah me deputetin e PDK-së, Ardian Kastrati.

Në këtë video shihet kur Ardian Kastrati nga PDK-ja e shtynë dhe e përplas deputetin e VV-së, Sali Zybën.

 


MË SHUME NGA Aktuale