​872 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

​872 gjoba për mosrespektim të masave anti-Covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 827 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 984 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 21 aksidente trafiku me të lënduar dhe 37 aksidente me dëme materiale.


MË SHUME NGA Aktuale