Izraeli ka të drejtë të vetëmbrohet nga sulmet e Hamasit

Izraeli ka të drejtë të vetëmbrohet nga sulmet e Hamasit

Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës, ka lëshuar një deklaratë për media pas zhvillimeve të fundit në Gaza.

"Si çdo shtet,  Izraeli ka të drejtën dhe detyrimin për të mbrojtur popullin e tij kundër 2000 raketave të qëlluara mbi civilët vetëm nga Hamas, i cili po mban peng civilët palestinezë në luftën e tij.  Ne vajtojmë të gjitha viktimat.  Ne kërkojmë që të përmbahemi, të ndalojmë dhunën dhe të kërkojmë zgjidhje paqësore", thuhet në deklaratën e Ministrisë së Jashtme të Kosovës.


MË SHUME NGA Aktuale