Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Në lidhje të drejtpërdrejt nga SHBA-të, Jayzz kitaristi dhe kompozitori, Taulant Mehmeti, do të flas për rrugëtimin muzikor.

Drejtpërdrejt, një recital për kryeqytetin nga sopranoja, Arta Jashari.

Venera Osmani artpolis, qendra për art dhe komunitet, flet për premierën e sotme, Shfaqja dans teatër “Totem dhe Tabu”.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.


MË SHUME NGA Aktuale