Game of Thrones është duke realizuar dy shfaqje të animuara

Game of Thrones është duke realizuar dy shfaqje të animuara

Fansat janë në pritje të një tjetër pjese të Game of Thrones.

‘HBO Max’ po punon edhe dy seri të animuara të frymëzuar nga ‘Game of Thrones’ sipas një raporti të së premtes nga ‘The Hollywood Reporter’, transmeton lajmi.net.

Do të jetë drama e tretë e animuar në zhvillim për ekskluzivitet pasi ishte raportuar se ata tashmë po punonin për një në janar.

Një nga ata tre projekte do të vendoset në të vërtetë në një territor që nuk është parë kurrë në serinë origjinale “The Golden Empire of Yi Ti”.

Sipas botimit, rajoni është një kontinent i Essos dhe konsiderohet si një nga shoqëritë më të vjetra dhe më të përparuara në fushën e fantazisë së krijuesit George R.R. Martin.

Gjithashtu është frymëzuar nga Kina Perandorake në të njëjtën mënyrë si Westeros u frymëzua nga Evropa Mesjetare, Yi Ti kishte një referencë të shkurtër në serinë origjinale ‘GoT’.

 

THR gjithashtu raporton se një koncept i veprimit të drejtpërdrejtë, i quajtur ‘Flea Bottom’, nuk po lëviz më përpara, raportohet se supozohej se bazohej në jetën në lagjen e varfër famëkeqe të ‘King’s Landing’.

Të brendshmit për botimin thonë se ishte më e freskëta nga të gjitha idetë e bëra publike, por asnjëherë nuk u konfirmua nga ‘HBO’.

Pavarësisht, ekskluziviteti i ‘Game of Thrones’ thjesht vazhdon pasi në maj u njoftua se HBO po lëvizte përpara në një nga tre spin-offet e saj të titulluar 10,000 anije.