S’ka kuorum, Komisioni për Buxhet shkon në pauzë

S’ka kuorum, Komisioni për Buxhet shkon në pauzë

Në mungesë të kuorumit Komisioni për Buxhet dhe Transfere ka shkuar në pauzë prej 5 minutash

Në rend dite në Komision është shqyrtimi i Raportit me amendamente për Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021.