200 hektarë përfshihen nga zjarri në Suharekë

200 hektarë përfshihen nga zjarri në Suharekë

Fshati Studençan dhe fshati Tërnje në Suharekë janë kapluar nga zjarri gjatë pasdites të së dielës.

Zëdhënësi i policisë për Rajonin e Prizrenit, Vesel Gashi ka bërë të ditur që një zonë prej 200 hektarësh e cila është shumica me shkurre dhe një pjesë e malit është kapluar nga flakët dhe se ajo është duke avancuar me shpejtësi shkaku i temperaturave dhe erërave të forta.

Departamenti i zjarrfikësve bashkë me qytetarët dhe policinë janë në vend të ngjarjes duke e lokalizuar zjarrin, raporton Klankosova.