“Harku i Triumfit” i mbështjellë me pëlhurë shndërrohet në vepër arti
Sharr Travel

“Harku i Triumfit” i mbështjellë me pëlhurë shndërrohet në vepër arti

Është përfunduar me sukses “Harku i Triumfit” një vepër arti e përkohshme për Parisin.

Projekti do të mund të ekspozohet për 16 ditë deri më 3 tetor 2021.

Ky projekt i artistit @ChristoJeanneClaude ka qenë projekti i fundit i iniciuar para vdekjes së tij dhe me shumë sukses më në fund është përfunduar.

“Harku i Triumfit” është i mbështjellë me 25,000 metra katrorë pëlhurë të riciklueshme në ngjyrë blu të argjendtë, dhe me 3,000 metra litar të kuq.

Pamjet mbreslënëse të kësaj vepre flasin vetë…