​Ansambli Trio Vivo sot me koncert në Vjenë
Sharr Travel

​Ansambli Trio Vivo sot me koncert në Vjenë

Lejla Pula Enkelejda, Zajmi Gorani dhe Besa Llugiqi, sot do të interpretojnë veprat e tyre para publikut artdashës në Vjenë.

Koncerti do të mbahet në sallën e Shoqatës për Muzikë dhe Teatër me rastin e tre vjetorit të publikimit të CD-së së këtij ansambli.

Koncerti organizohet nga shoqata Vienna International Pianists nën udhëheqjen e maestro, Stephan Moller.


MË SHUME NGA Kulturë