Escobar raporton në Kongres për Ballkanin Perëndimor
Sharr Travel

Escobar raporton në Kongres për Ballkanin Perëndimor

Zëvendëndihmës Sekretari i SHBA-ve për Europë dhe Euroazi, Gabriel Escobar, do të flasë këtë të enjte në Komisionin për Punë të Jashtme në Dhomën e Përfaqësuesve.

Ai do të raportojë për angazhimin e administratës amerikane në Ballkanin Perëndimor.

Siç raportohet, kjo seancë është organizuar nga nënkomiteti për Evropë, energji, mjedis dhe teknologji.


MË SHUME NGA Aktuale