Arbnore Zogjani vjen me këngën `Krenaria e nanës`, dedikim për UÇK-në
Sharr Travel

Arbnore Zogjani vjen me këngën `Krenaria e nanës`, dedikim për UÇK-në

Këngëtarja Arbnore Zogjani, e cila është vajza e dëshmorit Hysen Zogjani, sikur në çdo ditë të rëndësishme për popullin shqiptar, sot më 28 nëntor ka publikuar këngën e re të saj, që është përpunim i këngës me tekst të shkruar dhe e kënduar nga Komandanti i Njësisë Speciale të UÇK-së, Ferid Berisha - Komandant Shkupi.

Këngëtarja Arbnore Zogjani njihet për dedikime emocionale për luftën e UÇK-së.

Kënga: https://www.youtube.com/watch?v=Mw7_Kn36OE8