BAFTA Awards: Lista e plotë e të nominuarve
Kulturë

BAFTA Awards: Lista e plotë e të nominuarve

Akademia Britanike e Arteve të Filmit dhe Televizionit (BAFTA), ka zbuluar listën e të nominuarve në 24 kategori për çmimet që do të ndahen.

“No Time to Die”, “Belfast”, “West Side Story”, janë ndër filmat kryesorë të shpalluar gjatë ditës së sotme.

Votimi i raundit të dytë, për të përcaktuar nominimet në kategoritë e votuara nga anëtarët, do të hapet midis 14-27 janar. Nominimet do të shpallen më 3 shkurt. Kjo do të pasohet nga votimi i raundit të tretë, për të përcaktuar fituesit, i cili do të hapet midis 9 shkurtit dhe 8 marsit.

BAFTA do të mbahet më 13 mars.