Ministria e Shëndetësisë jep tri arsye se pse duhen kufizuar kontaktet
Lajme

Ministria e Shëndetësisë jep tri arsye se pse duhen kufizuar kontaktet

Ministria e Shëndetësisë ka thënë se për të frenuar valën e re të infektimeve, kufizimet e kontaktit janë përsëri të nevojshme.

“Për të frenuar valën e re të infektimeve, kufizimet e kontaktit janë përsëri të nevojshme. Sepse, ata që kanë më pak kontakte ulin ndjeshëm rrezikun e infektimit për vetën dhe të tjerët”, ka shkruar kjo ministri në Facebook.

Andaj ka dhënë tri arsye se pse duhet kufizuar kontaktet.

Sipas MSh-së kontaktet duhet kufizuar nën 1. Për shkak të incidencës së lartë 2. Sepse njerëzit që janë vaksinuar dhe ata që janë shëruar gjithashtu mund të infektohen dhe arsyeja e tretë është shkarkimi i kapaciteteve spitalore.May be an image of textMay be an image of textMay be an image of textMay be an image of text


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa