Festivali Ndërkombëtar i Teatrove me edicion të ri
Kulturë

Festivali Ndërkombëtar i Teatrove me edicion të ri

Festivali Ndërkombëtar i Teatrove “Prishtina International Theatre Festival”, në maj shënon edicionin e gjashtë.

Festivali do të filloj nga 10 maj deri me 16 maj.

Para disa muajsh festivali kishte hapur thirrjen për aplikim për gjithë teatrot profesionale dhe kompanitë teatrore.

Shfaqjet pjesëmarrëse në këtë edicion janë nga “Maqedonia e Veriut, Kosova, Italia dhe  Mali i zi.

Ky Festival, nderon regjisoren e ndjere Burbuqe Berisha.

Ndarja e çmimeve do të bëhet me 16 maj nga ora 22:00./V.THaçi


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa