Konjufca: Është bërë gjithçka për sigurimin e votave për anëtarësim në KE
Foto: RTK
Lajme

Konjufca: Është bërë gjithçka për sigurimin e votave për anëtarësim në KE

Fatos Cërvadiku / RTK

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, nuk ka konfirmuar aplikimin e sotëm të Kosovës në Këshillin e Evropës.

Ai nuk pranoi të jap data për dorëzimin e aplikacionit për anëtarësim, por tha se të njëjtën do ta bëjnë kur të jenë gati dhe se është bërë gjithçka çka është e mundshme për sigurimin e votave.

Këto komente Konjufca i bëri pas homazheve tek varri i heroit Agron Rrahmani.