Premiera e monodramës “Arka” më 30 qershor
Kulturë

Premiera e monodramës “Arka” më 30 qershor

Premiera e monodramës “Arka” nga Mentor Zymberaj vjen më 30 qershor.

Autor, regjisor dhe aktor është vetë Mentor Zymberaj. Ndërkaq, premiera do të mbahet në Teatrin Dodona në Prishtinë.

“Arka” fillon nga ora 19:30 


MË SHUME NGA Kulturë