Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës për 6 korrik
Rtklive
Foto arkiv/ RTK
Lajme

Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës për 6 korrik

Shkurte Rrahmani/ RTK

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për sot.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.78  €  për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.74  € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78  €  për litër.

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 06/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit


MË SHUME NGA Lajme