Kuvendi diskuton mos liberalizimin e vizave nga BE-ja për Kosovën
Foto arkiv/ RTK
Lajme

Kuvendi diskuton mos liberalizimin e vizave nga BE-ja për Kosovën

Afet Bela / RTKlive

Kuvendi i Kosovës do të mbajë sot seancë plenare, në të cilën në rend ditë disa pika.

Do të ketë debat parlamentar në lidhje me mos liberalizimi i vizave nga BE-ja për Kosovën.

Kurse pikat të tjera janë shqyrtimi i dytë i Projekt-kodit Procedurës Penale, shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale, shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Shërbimin Korrektues të Kosovës, shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Shërbimin Sprovues të Kosovës, shqyrtimi i parë i Projektligjit për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme, raporton RTKlive.

Punimet e seancës së Kuvendi i Kosovës, fillojnë në ora 10:00

 


APR