Gjilan, ekspozita e artit pamor u mirëprit nga artdashësit
Rtklive
Kulturë

Gjilan, ekspozita e artit pamor u mirëprit nga artdashësit

Asdren Agushi/RTK

Hapësira e re e tregut të gjelbër në Gjilan ishte destinacioni i krijuesve të artit pamor nën organizimin e Organizatës së pavarur kulturore “Varg e Vi” të cilët ekspozuan punimet e tyre.

Në këtë pavion, ekspozitë të përbashkët pjesëmarrës ishin 18 artistë nga vende të ndryshme.

Ekspozita u mirëprit edhe  nga artdashësit.

Ekspozita “Pavijon” ka qenë njëditore, zgjati 7 orë dhe atë e vizituan rreth 900 artdashës.


MË SHUME NGA Kulturë