"Kronika e librit" prezanton tituj të rinj
Kulturë

"Kronika e librit" prezanton tituj të rinj

Kimete Kasumi/ RTKlive

Gazetarja e RTK-së, Alketa Gashi-Fazliu, edhe këtë të mërkurë ka bërë paraqitjen e titujve të rinj.

Çdo javë gazetarja Alketa Gashi-Fazliu për adhuruesit e librave paraqet pesë tituj të ri të veprave të pesë autorëve shqiptarë dhe të huaj.

Në këtë javë ajo ka paraqitur librin "Kuvendime me yje" të autorit, Prend Buzhala, pastaj librin "Sekreti i lagjes së djegur" të autores Ylfete Osmani, "Mos mbill urrejtje" nga Angie Thomas, "Paqe dhe luftë midis kombeve" nga Raymond Aron, dhe në fund një libër për fëmijë me titull "Ditari i Alisës", nga Sylvie Louis.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:


APR
Romay Lift