Rama: `Kino Rinia` i rikthehet në menaxhim Komunës së Prishtinës
Foto: Përparim Rama/Facebook
Kulturë

Rama: `Kino Rinia` i rikthehet në menaxhim Komunës së Prishtinës

Shqipe Gashi/RTKlive

Kryetari i Komunës së Prishtinës Përparim Rama ku ka njoftuar se objekti i Kino Rinisë do ti kthehet në menaxhim Komunës së Prishtinës.

Ai deklaroi se objekti i KINO RINIA,  i rikthehet në menaxhim kryeqytetit dhe këtë pas shumë vitesh.

"Pas një pune disa mujore të Drejtorisë së Pronës, e cila ka siguruar dokumentacionin dhe ka bërë verifikimin e tij, Agjencia Kosovare e Privatizimit në mbledhjen e djeshme të Bordit ka votuar pro kërkesës së Komunës së Prishtinës për rikthimin e Kino Rinisë nën menaxhimin tonë", deklaroi Rama.

Sipas tij, krejt kjo pasi ka vërtetuar nga Arkivat Komunale e Ndërkomunale që ky objekt është pronë e Komunës së Prishtinës, dhe se deri tash, padrejtësisht është menaxhuar si ndërmarrje shoqërore nga AKP.

"E falenderoj shumë Drejtoren e Pronës, Doruntinë Maloku dhe gjithë stafin për përkushtimin disa mujor për kthimin e KINO RINISË në menaxhimin tonë", dekalroi kryetari i Prishtinës.

"Javën tjetër menjëherë do të nisim me planin e rigjenerimit të një prej ikonave të kryeqytetit".

Mund të jetë një imazh i qiell


APR
Romay Lift