Parandalohet kontrabanda e mbi 3.5 tonëve pije joalkoolike
Foto arkiv/ RTKlive
Lajme

Parandalohet kontrabanda e mbi 3.5 tonëve pije joalkoolike

Kimete Kasumi/ RTKlive

Njësitë e Doganës së Kosovës kanë parandaluar një tentim kontrabandimi në regjionin e Lipjani.

"Njësitët antikontrabandë të Doganës së Kosovës fillimisht kanë identifikuar një automjet që dyshohet se barte mallra kontrabandë. Pas ndalimit të këtij automjeti janë gjetur sasi e konsiderueshme e mallrave (pije joalkoholike) të cilat ishim pa dokumentacion përkatës, respektivisht të kontrabanduara nga Serbia. Pas veprimeve operative zyrtarët e Doganës  gjithashtu kanë arritur të identifikojnë edhe depon ku ishte furnizuar ky automjet dhe me kete rast edhe aty janë gjetur mallra të kontrabanduara. Sasia totale e mallrave të gjetura është:  Pije joalkoolike 3600  litra. Të gjitha mallrat dhe automjeti janë sekuestruar si dhe ka filluar procedura kundërvajtëse", thuhet në komunikatën e Doganës së Kosovës.


MË SHUME NGA Lajme