Konjufca: Greva i përket qeverisë, ligji i pagave rregullon shumë kategori
FOTO/ Arlinda Sejda/ RTK
Lajme

Konjufca: Greva i përket qeverisë, ligji i pagave rregullon shumë kategori

Arlinda Sejda dhe Afet Bela/ RTK

Kryetari i Kuvendit të kosovës, Glauk Konjufca, nuk ka dashur të kyqet direkt në debatin për grevën, pasi që sipas tij ajo çështje i takon qeverisë së Kosovës, por ka folur për projektlgijin e pagave i cili është në debat publik.

Për Grevën, ai ka thënë se në të kaluarën kryekuvendarët janë marrë me çështje të tilla edhe pse ajo i përket qeverisë, raporton RTKlive.

 Ai ka folur për ligjin për paga duke thënë se pritet të rregullojë shumë kategori sepse nuk mund të merret shteti vetëm më nje kategori.


MË SHUME NGA Lajme