OKB, Shqipëri-SHBA rezolutë kundër referendumeve në Ukrainë
Lajme

OKB, Shqipëri-SHBA rezolutë kundër referendumeve në Ukrainë

rtsh.al

Shqipëria dhe SHBA paraqitën një rezolutë në OKB, e cila dënonte referendumet e zhvilluara në Ukrainë nga pushtesit rusë. Rezoluta u hodh poshtë, pasi Rusia vendosi veton.

Përfaqësuesi i Moskës në OKB votoi kundër, ndërsa Kina abstenoi së bashku me Brazilin, Indinë dhe Gabonin. Rezoluta e paraqitur nga SHBA dhe Shqipëria mori 10 vota.

 


MË SHUME NGA Lajme