Hapet aplikimi për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2011
Lajme

Hapet aplikimi për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2011

A.B / RTKlive

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se që nga sot është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2011 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë.

Në vijim mund të gjeni vegezën për aplikim: https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=312


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle

MË SHUME NGA Lajme