Ka mbetur një javë për të vizituar “Muzeun e Fëmijërisë"
Kulturë

Ka mbetur një javë për të vizituar “Muzeun e Fëmijërisë"

Sh.Gashi

 Edhe një javë ka mbetur deri në mbylljen e ekspozitës "Muzeu i Fëmijërisë" të Eshref Qahilit. 

Galeria Qahili është rihapur me ekspozitën personale retrospektivë të Eshref Qahilit, “Muzeu i Fëmijërisë” si dhe promovimin e monografisë retrospektivë me po këtë emër. Kjo ekspozitë do të qëndrojë e hapur edhe këtë javë për t'u mbyllur me 16 janar 2023. 

“Muzeu i Fëmijërisë” prezanton veprat e Eshref Qahilit të cilat nuk janë ekspozuar më parë dhe reflektojnë në zhvillimin e krijimtarisë së tij artistike përgjatë katër dekadave.


MË SHUME NGA Kulturë