Pesë gjëra që duhet ditur për Asociacionin|Video
Foto: REL
Lajme

Pesë gjëra që duhet ditur për Asociacionin|Video

REL

Marrëveshja për formimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe në Kosovë është nënshkruar 10 vjet më parë.

Por, ajo nuk është zbatuar asnjëherë. Kush e ka nënshkruar marrëveshjen, çfarë parasheh ajo dhe pse faktori ndërkombëtar është duke rritur trysninë mbi Kosovën për zbatimin e saj?

Në video jepen më shumë shpjegime. (Titulli nga RTKlive)


MË SHUME NGA Lajme