TKK me tri shfaqje në Tiranë
Kulturë

TKK me tri shfaqje në Tiranë

RTKlive

Teatri Kombëtar i Kosovës merr pjesë me katër shfaqje në Tiranë, në kuadër të bashkëpunimit të teatrove kombëtare nga Prishtina dhe Tirana.

Nga data 8 deri më 11 mars të këtij viti, shfaqjet nga repertori i këtij institucioni do të prezantohen për publikun e Tiranës, prezantim ky në kuadër të bashkëpunimit të teatrove kombëtare nga Prishtina dhe Tirana, me rastin e 15-të vjetorit të Pavarësisë së Kosovës dhe 25 vjetorit të Epopesë së UÇK-së.

Shfaqjet do që do të prezantohen në këto termine janë: Gratë – 8 Mars, ora 19:00 Molly – 9 Mars, ora 19:00 Fausti – 10 Mars, ora 19:00 Club Albania – 11 Mars, ora 19:00.

 


MË SHUME NGA Kulturë