Sonte “Një vend pa mure”, në Galerinë Kombëtare
Foto: MKRS
Kulturë

Sonte “Një vend pa mure”, në Galerinë Kombëtare

RTKlive

Sonte në Galerinë Kombëtare të Kosovës nga ora 19:00 hapet ekspozita grupore “një vend pa mure”.

Në njoftimin e Ministrisë thuhet se kjo ekspozitë është e artisteve Djellza Azemi, Anjesa Dellova, Anita Mucolli, Kelly Tissot dhe jpp.

“Duke sjellë së bashku artiste që punojnë me media dhe disiplina të ndryshme, ekspozita trajton konceptin e hapësirës dhe kohës, gjuhës dhe lidhjeve ndërnjerëzore, si dhe shtëpisë krahas ritualeve dhe kujtesës”, thuhet në njoftim.

Kurse ekspozita është kuruar nga Shkelqim Qestaj.


MË SHUME NGA Kulturë