Kryeveprat e pianistikës, në TKOB nga Marin Gjollma
Kulturë

Kryeveprat e pianistikës, në TKOB nga Marin Gjollma

atsh

Kryeveprat më të bukura pianistike botërore dhe shqiptare solli pianisti Marin Gjollma në koncertin recital “Kontrapunkt”, në Teatrin Kombëtar të Operës dhe Baletit.

“Tingujt e pianos u shkrinë magjishëm në errësirën e natës, me koncertin recital “Kontrapunkt”, duke mbledhur në hollin koncertor dashamirës të artit për të përjetuar në tempullin tonë të muzikës kryeveprat më të çmuara të literaturës pianistike botërore, nga pianisti virtuoz, Marin Gjollma”, shkruan TKOB në rrjetet sociale.

Pianisti Marin Gjollma është i njohur për publikun përmes koncerteve që ka realizuar më herët. “Kontrapunkt” vjen në vazhdën e aktivitetit të tij artistik në fushën e muzikës.

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit pas këtij koncerti do të sjellë më 19 maj “Tingujt e Luftës së Parë Botërore”. Në këtë koncert vjen si protagoniste vetë drejtoresha e TKOB-së, Abigeila Voshtina me violinën e saj, shoqëruar në piano nga Herta Cane.


MË SHUME NGA Kulturë