Sindikata e Policisë dënon ashpër sulmet ndaj zyrtarëve policorë
Lajme

Sindikata e Policisë dënon ashpër sulmet ndaj zyrtarëve policorë

F. Sertolli / RTKlive

Përmes një komunikate për media Sindikata e Policisë së Kosovës, ka dënuar ashpër sulmet ndaj zyrtarëve policorë të premten në veri të vendit.

“Policia e Kosovës, gjatë zbatimit të autorizimeve ligjore dhe kushtetuese, në veri të vendit janë sulmuar me mjete të ndryshme të rrezikshme nga grupe kriminale të organizuara me që rast kanë pësuar lëndime pesë zyrtarë policorë si dhe janë shkaktuar dëme materiale në automjetet e tyre”, thuhet në reagimin e sindikatës së policisë së Kosovës.

Në reagim thuhet se Sindikata e Policisë së Kosovës është e brengosur për shëndetin dhe jetën e zyrtarëve policorë të cilët pësuan lëndime e të cilëve ju dëshiron shërim të shpejtë.

Sindikata e Policisë së Kosovës është duke i përcjellë me vëmendje të gjitha zhvillimet e fundit duke qenë e brengosur për shëndetin dhe rrezikshmërinë e tyre që kanë gjatë kryerjes së detyrave zyrtare.

“Prandaj, Policia e Kosovës mbetet  e përkushtuar në garantimin e rendit kushtetues, krijimin e një ambienti të qetë dhe të sigurt për të gjithë qytetarët, duke ju përmbajtur me dinjitet vizionit, misionit dhe vlerave të këtij profesioni fisnik. Përherë mirënjohës zyrtarëve policor”, thuhet në reagim.


MË SHUME NGA Lajme