Qeveria mban mbledhjen e radhës, në rend dite edhe Fondi Sovran
Lajme

Qeveria mban mbledhjen e radhës, në rend dite edhe Fondi Sovran

N.M. /RTKlive

Sot Qeveria e Kosovës mban mbledhje e radhës, në rend ditë janë 20 pika.

Një nga pikat e rendit të ditës është edhe shqyrtimi i Projektligjit për Fondin Sovran të Kosovës, si dhe informimi i kabinetit qeveritar për zbatimin e Planit të Veprimit të Agjendës për Refomra Evropiane për periudhën janar-mars 2023.

Pikë tjetër e kësaj mbledhjeje të kabinetit qeveritar do të jetë edhe shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Traktatit ndërmjet Kosovës dhe Danimarkës për shfrytëzimin e institucionit korrektues në Gjilan, me qëllim të ekzekutimit të të dënuarve në Danimarkë.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm


MË SHUME NGA Lajme