Theresa May uron Pendarovskin

Theresa May uron Pendarovskin

Kryeministrja britanike Theresa May, ka uruar presidentin e ri të Maqedonisë së Veriut për marrjen e detyrës.

May shpreson për bashkëpunim më të afërt mes Shkupit dhe Londrës

Kryeministrja britanike Theresa May, ka uruar presidentin e ri të Maqedonisë së Veriut për marrjen e detyrës.

May shpreson për bashkëpunim më të afërt mes Shkupit dhe Londrës.