Zjarr në Veles, digjet një shtëpi

Zjarr në Veles, digjet një shtëpi

Pothuajse e gjithë shtëpia është djegur nga një zjarr që ka shpërthyer sot në Veles.

Para mbërritjes së ekipit të zjarrfikësve, banorët e shtëpisë dhe fqinjët janë përpjekur për të shuar zjarrin.

Zjarrfikësit pritet që të lokalizojnë zjarrin, për momentin nuk dihen shkaqet për shpërthimin e zjarrit.