BFI: Kërkojmë përgjegjësi për manipulimet

BFI: Kërkojmë përgjegjësi për manipulimet

Nëpërmjet një njoftimi nga BFI thuhet se “me vendimin e Gjykatës së Apelit dhe me vendimin e Gjykatës Themelore Shkup, të datës 04.10.2019, e cila hedh poshtë pretendimin e Skender Buzakur për t’u emëruar Reisul Ulema i BFI, do të thotë se Reisul Ulema legjitim dhe legal i këtij institucioni është Sulejman ef. Rexhepi”..

Sips tyre, Rexhepi është i zgjedhur në mënyrë ligjore, bazuar në ligjet dhe kushtetutës e BFI-së dhe Maqedonisë së Veriut

Nëpërmjet një njoftimi nga BFI thuhet se “me vendimin e Gjykatës së Apelit dhe me vendimin e Gjykatës Themelore Shkup, të datës 04.10.2019, e cila hedh poshtë pretendimin e Skender Buzakur për t’u emëruar Reisul Ulema i BFI, do të thotë se Reisul Ulema legjitim dhe legal i këtij institucioni është Sulejman ef. Rexhepi”..

Sips tyre, Rexhepi është i zgjedhur në mënyrë ligjore, bazuar në ligjet dhe kushtetutës e BFI-së dhe Maqedonisë së Veriut.