Zoran Zaev: Kjo është kohë e papërsëritshme për vendin
Sharr Travel

Zoran Zaev: Kjo është kohë e papërsëritshme për vendin

Kryeministri i vendit Zoran Zaev, në rrjetet sociale është deklaruar në lidhje me situatën politike në vend.

Ai thotë se kjo është kohë e papërsëritshme për shtetin, duke shtuar se pret vendim pozitiv nga BE, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Kjo është kohë e papërsëritshme për vendin tonë, anëtare e ardhshme e NATO-s jemi, presim vendim pozitiv nga BE, ato janë mundësi për zhvillim më të madh ekonomik dhe përfitime për qytetarët”.

“Falënderim i madh edhe për konsujt e nderit për gjithçka që bëjnë në përmirësimin e imazhit të shtetit dhe ftojnë në periudhën që vijon të participojnë në proceset pozitive, përfitimet ekonomike dhe zhvillimin e shtetit”, shkruan Zaev.

Ndryshe, pritet që deri më 18 tetor, Bashkimi Evropian ta sjell vendimin përfundimtar nëse do t’i nisë negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë.