Dimitrov: Evropa duhet të jetë e drejtpërdrejtë me ne
Sharr Travel

Dimitrov: Evropa duhet të jetë e drejtpërdrejtë me ne

Ministri i Punëve të Jashtëm në Maqedoninë e Veriut, Nikolla Dimitrov në profilin e tij në në Twitter ka shkruar se udhëheqësit e BE-së duhet të jenë të sinqertë me vendet e Ballkanit Perëndimorë dhe të qartësojnë vendimin për ardhmërinë e Ballkanit Perëndimor.

.