Alternativa: Refuzimi i BE-së na imponon zgjedhje të parakohshme

Alternativa: Refuzimi i BE-së na imponon zgjedhje të parakohshme

Partia Alternativa, pjesë e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, kërkon sa më shpejtë të mbahen zgjedhjet e parakohshme.

Kreu i këtij subjekti politik, Afrim Gashi kërkoi ndryshime në kodin zgjedhor dhe pastrimin e listës zgjedhore.