Ahmeti ka thirrur mbledhje të kryesisë qendrore të BDI-së
Sharr Travel

Ahmeti ka thirrur mbledhje të kryesisë qendrore të BDI-së

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qendrore të partisë e cila do të mbahet sot, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI-së në Tetovë.

Në mbledhje do të diskutohet rreth Kongresit të katërt zgjedhor të Bashkimit Demokratik për Integrim si dhe për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare të vitit të ardhshëm.