Gjenden në automjet 19 emigrantë në rrugën Shtip-Veles
Sharr Travel

Gjenden në automjet 19 emigrantë në rrugën Shtip-Veles

Zyrtarët policorë sot kanë privuar nga liria një person nga Strumica për shkak se në rrugën magjistrale Shtup-Veles ka bartur 19 emigrantë nga Afganistani dhe Pakistani.

Më herët, siç njoftoi MPB, shoferi i automjetit ‘Nisan’ nuk është ndaluar kur kanë ndaluar zyrtart policorë dhe është përpjekur të ikë, por menjëherë automjeti është ndaluar kurse shoferi është privuar nga liria, njofton Telegrafi Maqedoni.

 

Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër shoferi do të ngritet aktpadi penale.